петък, 13.09.24
19.8 C
София
26 C
Пловдив
28.1 C
Варна
Search Suggestions

      Рома се изложи в първото си домакинство

      Почетното попадение за Рома беше дело на резервата Елдор Шомуродов в 80-ата минута

      Рома загуби с 1:2 от Емполи и разочарова феновете си в първия си мач на „Олимпико“ през сезона. Тимът на Даниеле Де Роси показа много слабости в защита и беше наказан от съперник, който се очаква да се бори за оцеляване в Серия „А“. Емануел Джеси откри за Емполи в 45-ата минута, а в средата на втората част Лоренцо Коломбо удвои от дузпа. Почетното попадение за Рома беше дело на резервата Елдор Шомуродов в 80-ата минута.

      През седмицата новините около Рома бяха свързани с изкушаващата оферта на саудитския Ал-Кадсия към Пауло Дибала. Сделката изглеждаше сигурна, но в последния момент аржентинецът избра да остане във Вечния град. Днес тифозите на „вълците“ демонстрираха признателността си към Дибала и опънаха не един и два транспаранта, с които му благодариха.

      Дибала започна като титуляр, а освен него в предни позиции действаха новите попълнения Матиас Соуле и Артьом Довбик. В средата на терена пък Де Роси заложи на Лоренцо Пелегрини, Леандро Паредес и Браян Кристанте.

      Рома наложи натиск в началото, а най-деен беше Довбик. Защитата на Емполи определено имаше проблеми с опазването на укрианеца, но постепенно гостите натрупаха увереност и можеха да открият резултата, ако Емануел Джеси беше стрелял по-точно в 10-ата минута. Малко по-късно пред Емполи се откри още по-добра възможност да поведе, но Лоренцо Коломбо от непосредствена близост уцели гредата.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ