Search Suggestions
      неделя, 20.10.24
      Search Suggestions

          Черно море победи Хебър в дебюта на Акрапович

          Късен гол на Дуду донесе победата на варненци

          Черно море пречупи с 1:0 Хебър на своя стадион „Тича“ във Варна в мач от осмия кръг на българското първенство. Дуду бе точен в 75-тата минута и донесе трите точки на домакините в един неособено интересен двубой. Варненци се изкачиха на четвърта позиция, като са с 22 точки и изпревариха с точка съгражданите си от Спартак (Варна), които вече са пети. Хебър пък остава на последното 16-о място с едва 7 точки и е единственият тим със само една победа дотук в шампионата.

          Днешната среща бе и дебют на босненския специалист Бруно Акрапович начело на тима от Пазарджик. 57-годишният Акрапович, водил у нас още Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, бе назначен официално за старши треньор на Хебър преди броени дни.

          През първото полувреме двата тима си размениха по едно сериозно голово положение. В 27-мата минута Дуду изработи страхотен шанс за Уеслен, но той от съвсем близка дистанция не успя да преодолее вратаря Марсио Да Роса. В 41-вата минута пък Шейх Диаманка можеше да вкара гол за Хебър, но той не успя да накаже грешка на Даниел Димов. В самия край на първата част пък Набил Макни пропусна доста добра възможност за гол за Хебър.

          Появилият се като резерва опитен румънски нападател Клаудиу Кешерю освежи атаката на домакините и в 75-тата минута негов удар бе отразен от Да Роса, но Дуду бе най-добре пласиран в наказателното поле на гостите и направи добавка, с която варненци спечелиха мача.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions