Search Suggestions
      вторник, 22.10.24
      Search Suggestions

          Арествуваха за сексуален трафик бившият главен изпълнителен директор на „Abercrombie“

          Прокуратурата на САЩ е започна наказателно разследване

          Бившият главен изпълнителен директор на „Abercrombie & Fitch“, Майк Джефрис, неговият партньор Мат Смит и трети мъж, Джим Джейкъбсън, бяха арестувани като част от криминално разследване за сексуален трафик от ФБР и федералните прокурори в Бруклин, съобщиха източници, запознати с разследването, пред ABC News.

          Разследването включва дали мъжете са сексуално експлоатирали и малтретирали млади мъже на купони, които те са организирали както в Съединените щати, така и по целия свят, твърдят източниците. Федералните прокурори признаха разследването през януари, след като предполагаемите жертви заведоха гражданско дело преди една година.

          „Прокуратурата на САЩ за Източния окръг на Ню Йорк започна наказателно разследване на предполагаемите събития и събития, обсъдени в жалбата на ищеца“, казаха прокурорите в съдебна документация. Адвокатът на ищеца, Брад Едуардс, каза пред ABC News в изявление: „Както посочихме в нашия иск, това беше организация за сексуален трафик на „Abercrombie“, която проникна в цялата компания и позволи на тримата арестувани днес да превръщат в жертва десетки млади, амбициозни мъжки модели.“

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions