петък, 20.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Tarja Turunen и Marko Hietala с два концерта в България догодина

      Любимката на българската публика Таря Турунен и бившият й колега от Nightwish Марко Хиетала пристигат в София на 4 април 2025 г. в зала „Асикс Арена“, а два дни по-рано, на 2 април, ще завладеят варненската публика с концерт в Дворец на културата и спорта.

      След серия от разпродадени концерти в Южна Америка, където Марко се включи като специален гост на Таря, динамичното дуо реши да се обедини и да завладее европейската публика.
      ‘Living the Dream Together Tour’ стартира с първата си част още през септември т.г. и ще продължи през 2025-та. Разбира се българската публика нямаше как да бъде пропусната.

      Наскоро Таря издаде алума ‘Best of Tarja – Living the Dream’, включващ най-големите хитове от соловата й кариера. За концертите от турнето тя е подготвила селекция от най-любимите парчета на феновете, както и нейни лични избори.

      За да бъде шоуто още по-вълнуващо, Таря и Марко направиха страхотна колаборация в дуетното им парче ‘Left on Mars’, което вече се радва на огромен интерес от феновете.
      А на въпроса, който всички вече си задават, отговорът е „Да, ще пеят и песни от времето им в Nightwish!“. След толкова години отново ще имаме възможност да чуем Таря и Марко, изпълнявайки ‘Wish I Had an Angel’, ‘Dead to the World’ и още други, включително и вечната класика ‘The Phantom of the Opera’.

      Преди да се присъедини към Таря на сцената, Марко ще изпълни парчета от соловата си кариера заедно с неговата банда.Това ще е вечер, която обещава да бъде незабравима. Очакванията са големи, тъй като дуото продължава да радва феновете както със стари, така и с нови песни.
      Билети за концерта на Таря Турунен и Марко Хиетала на 4 април 2025 г. в зала „Асикс Арена“ са в продажба. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ