петък, 20.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Благодарение на Борисов: Женския волейболен отбор не се преоблича пред публиката

      Премиерът Бойко Борисов и кметът на Враца Калин Каменов инспектират строителството на булеварди в града, както и на новата спортна зала във Враца.

      Обектът е част от проект за разкрасяването на Враца, който е финансиран с почти 23 милиона лева по ОП „Региони в растеж“. Заради забавянето на строителството залата, която трябваше да е готова до 20 април, ще бъде изградена до края на годината.
      Строителните дейности са на стойност 2 245 585 лева. Застроената площ ще бъде 1 845 кв.м, а общо застроената площ ще е 2 216 кв.м, като застроеният обем ще бъде 16 000 кубични метра.

      „Благодарение на финансирането сега момичетата от женския волейболен отбор не се преобличат пред публиката, а вече имат съблекални. Ремонтът ще ни позволи да имаме и женски професионален волейболен отбор.

      Останахме и в А-футболна група, тази година отборът „Ботев“-Враца прави 100-годишен юбилей, и за празника ще има завършен футболен стадион“, съобщи кметът на Враца в джипа на премиера.

      „Благодарим ви за всичко, което правите за нас“, с тези думи се обърнаха към премиера събрали се жители на града пред спортната зала. Борисов присъства и на тренировка на мъжкия волейболен отбор в спортанат зала.

      Заедно с премиера и кмета на града е и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ