София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Ангелов се скара на Михайлов от БСП, че не носи маска, той му отговори, че не предпазват

Депутатите в здравна комисия обсъждат дали у нас да се прилага руската ваксина срещу коронавирус
1 мЗдраве 1311 Ивана Иванова

Здравният министър в оставка Костадин Ангелов се скара на Георги Михайлов от БСП, че не носи маска и поиска да си я сложи. Това се случи на първото заседание на Комисията по здравеопазване в новия парламент.

Михайлов му отговори, че той не може да се разпорежда и маските са една подробност, която нищо не предпазва хората в залата и всички други правила за дистанцираност са нарушени в тази зала.

"Ето с това проф. Михайлов по отношение на неспазването на противоепидемичните мерки, със същия аршин искате да нарушим и законодателството на Европейския съюз, което е общностното право на всички. Вие не познавате действащата нормативна уредба, която касае влизането в страната на такъв продукт", каза Ангелов.

Депутатите в здравна комисия обсъждат дали да започне да се прилага руската ваксина срещу коронавирус Sputnik V в България.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!