София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Мая Манолова щурмува "Арена Армеец": Подправянето на изборните резултати започна (ВИДЕО)

По думите ѝ "отново се готви похищение на вота, за да бъдат ощетени някои политически субекти"

Мая Манолова отиде пред зала Арена „Армеец“ във връзка със сигнали от застъпници в РИК за преправяне на изборни протоколи.

От коалицията "Изправи се - Мутри вън!" поискаха Манолова поиска да бъде допусната в залата, за да контролира въвеждането на резултатите от секционните протоколи.

Тя беше придружена от кандидата за народен представител Никола Вапцаров. По думите му той е бил изхвърлен с полиция от Арена „Армеец“, защото е поискал да види как се вкарва в базата на „Информационно обслужване“.

Тя допълни, че разполагат със снимки от техни застъпници, че протоколи се пренаписват и дописват.

Манолова заяви, че ще влязат в Арена "Армеец" и ще излъчват на живо как се предават протоколите от СИК. По думите ѝ "отново се готви похищение на вота, за да бъдат ощетени някои политически субекти".

"Опасяваме се, че ще се пригодят числата, за да може определени субекти да влязат в парламента за сметка на друга", смята тя.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!