София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 18 °C Велико Търново 18°C - слаб дъжд Пловдив 23 °C Пловдив 23°C - слаб дъжд Варна 23 °C Варна 23°C - разкъсана облачност Бургас 21 °C Бургас 21°C - слаб дъжд

Пламена Заячка: Ние направихме коалиция на консенсуса, а не на компромиса

Коментар на членът на КП “БСП за България” в предаването “Делници”
6 сПолитика 252 Златина Петкова

“Ние направихме коалиция на консенсуса, а не на компромиса”, коментар на членът на КП “БСП за България” Пламена Заячка. Заячка беше категорична, че младите хора имат нужда от лява алтернатива. По думите й, тя няма как да дойде от формации, съставени от стари лица.

Според Заячка трябва да се работи много и в посока на това да постигнем повече свобода в медиите. “Партия ГЕРБ е символ на провала на демокрацията и тя изведнъж се изявява като символ на демокрацията. Нека се върнем назад по време на протестите, когато бяха бити недоволните по площадите”, заяви още членът на КП “БСП за България”.

Заячка допълни, че често ставаме свидетели на двойни стандарти. По думите й, ГЕРБ да говори за демокрация е цинизъм. “Мисля, че народът много помъдря и вярвам, че на 11 юли хората ще гласуват не толкова емоционално, а мъдро”, допълни представителят на лявата коалиция.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!