София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Решават дали да отстранят учителката, обиждала първокласници

Според родители начинът й на преподаване е недопустим

Експертна комисия ще решава дали да бъде отстранена от работа учителката от Дупница Анета Колева. В края на миналата седмица се появи запис, на който се чува как тя обижда и ругае първокласници по време на час. В момента родители, училищно ръководство и представители на институции провеждат среща, на която да обсъдят казуса с учителката, предаде БНТ.

Родителите на децата от 1а клас от училище „Св.св. Кирил и Методий" в Дупница настояват учителката да бъде уволнена. По думите им Анета Колева се държи зле цяла година, а начинът й на преподаване е недопустим.

Директорът на училището е поискал обяснения от преподавателката, но така и не е получил логично обяснение на какво се дължи поведението й.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!