София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

Шефът на "Сиела Норма" за машините: Ние сме малки, не можем да извиваме ръцете на ЦИК

Веселин Тодоров лично бил съдействал за среща между служебния кабинет и „Смартматик“
1 месецИзбори 2021 7

„Надявам се това да бъде сделка между ЦИК и „Смартматик“, ако имат нужда, аз съм казал, че ние абсолютно безплатно ще помогнем в тази сделка, но само ако но помолят“. Това каза Веселин Тодоров, изпълнителен директор на „Сиела Норма“, в ефира на бТВ.

Тодоров каза, че лично е съдействал за среща между служебния кабинет и представители на „Смартматик“. Не бягаме от отговорност, но не искаме да бъдем потърпевши, уточни той.

Директорът на „Сиела Норма“ отново повтори, че фирмата не може да си позволи да загуби 7 млн. лв. От думите му стана ясно, че най-вероятно ще са на загуба 500 хил. лв. и ще го преглътнат заради упреците, че искат да провалят изборите.

На въпрос дали извиват ръцете на правителството той отговори: „Ние сме толкова малки, че не можем да си помислим да извиваме ръцете на когото и да било. В историята на България огромни компании изчезват, като воюват с държавата. Как да си го помислим“.

Той призова ЦИК да ускори приключването на досегашния договор, по който им дължат 43 млн. лв. с ДДС. Малко е като експеримент -  ние докога ще издържим и кога банкерите ще дойдат да ни опишат имуществото, коментира Тодоров.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!