понеделник, 23.09.24
5.8 C
София
14 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Пчелна отрова убива COVID-19

      Пчелната отрова убива коронавируса. Това заяви д-р Пламен Енчев пред „Телеграф“. Той цитира медицинско изследване, проведено в китайския град Ухан – градът от който тръгна епидемията. 

      Изследвани са били 5115 пчелари, като от тях няма нито един заболял, нито пък някой е развил симптоми. 

      Откритието е направено от китайския лекар д-р Вей Ян през април. По това време общият брой заразени с COVID-19 по света наброява над 2 млн. души, според данни на университета Джон Хопкинс.

      Междувременно стана ясно, че са интервюирани петима апитерапевти в Ухан и са наблюдавани 121 пациенти от местната клиника по апитерапия. Отбелязано е, че и петимата апитерапевти имат навика да приемат дози пчелна отрова, за да поддържат здравето си.

      Д-р Енчев все пак твърди, че пчелната терапия не бива да се прилага любителски, а само под медицински контрол. Той разкри, че в своята практика е бил свидетел на развиване на тежки алергични реакции, както и задушаване и смърт. 

      Христо Николов – пчелар от Велико Търново твърди, че е бил ужилван от пчели поне 200-300 пъти. До този момент той е изкарал всички грипове само с хрема. Той е на мнение, че не е случаен факта, че около пчелите в кошерите няма никаква радиация. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ