сряда, 18.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
18.7 C
Варна
Search Suggestions

      Хотел Хилтън София издига лукса на изключително ниво с нов панорамен етаж

      Хилтън София, емблематичният петзвезден хотел в сърцето на града, откри новия си панорамен етаж с 11 премиум стаи и спиращи дъха гледки. Сред ексклузивните стаи се открояват четири първокласни апартамента и един президентски апартамент – проектирани, за да задоволят нуждите и на най-взискателните гости. Разположени на новия 10-и етаж, луксозните стаи съчетават елегантност и комфорт и предлагат панорамен поглед към града през големите френски прозорци от пода до тавана.

      Както и при останалите модерно преустроени стаи в Хилтън София, в луксозните апартаменти на 10-ия етаж интериорният дизайн е вдъхновен от красивите паркови площи наоколо, а всеки детайл е изпипан до съвършенство, което осигурява един незабравим престой на гостите, напомнящ за освежаваща разходка сред природата. За това допринася и огромното пoдoбpeниe, налично във всяка стая след реновацията на хотела, а именно инсталирането на oтвapяeми пpoзopци. Всяка ексклузивна стая на последния eтaж разполага cъc coбcтвeнa тераса c нacтилĸa от дeĸинг, a президентският апартамент – и c 270-гpaдycoвa панорамна глeдĸa към цяла София, включително в банята. Toй се отличава също c уединеност, собствен почерк в интериора и нaй-виcoĸo ниво на лyĸc.

      Луксозните апартаменти на последния етаж на хотела са част от скорошната впечатляваща трансформация на хотел Хилтън София, основана на мотото „парк в хотела и хотел в парка“. Реновираният Хилтън разполага с 259 луксозно обзаведени и обновени стаи за настаняване, като сред тях са именно единадесетте ексклузивни апартамента на последния панорамен последен етаж на сградата. Модернизираният конферентен център на петзвездния хотел пък разполага с техника от последно поколение и общо 13 мултифункционални пространства, които осигуряват нов стандарт за корпоративни събития в България, съчетавайки изтънченост, функционалност и грижа за природата. Симетрията на сградата, гледайки към булевард „България“, се допълва от изцяло новия Executive Lounge.

      За хотел Хилтън София


      Хотел Хилтън София е емблематичен хотел, разположен в сърцето на българската столица. Предлагащ комфортна и приветлива атмосфера, хотелът е известен със своето приятелско обслужване, множество удобства и централно местоположение. Независимо дали посещавате хотела по работа или за почивка, Хилтън София осигурява спокоен и приятен престой, с лесен достъп до близките забележителности, бизнес центрове и транспортни връзки. Със своите уютни помещения за настаняване и разнообразни възможности за хранене хотел Хилтън София е идеалният избор за пътници, които търсят комфортен и удобен престой в града.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ