петък, 20.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Витанов за Нинова: Много ще ми липсва, не мога да спя без нея

      С ирония и усмивка Петър Витанов отговори на въпроса дали Корнелия Нинова ще му липсва при реденето на листите на БСП за изборите.

      Днес Националният съвет на БСП ще утвърди водачите на листи и кандидатите за депутати, с които коалицията „БСП – обединена левица“ ще участва в изборите на 27 октомври. Заседанието започна в 14 ч.

      Петър Витанов обясни, че мантрата „само млади хора“ сама по себе си не е достатъчна. И че целта е в листите да попаднат хора, които имат достойнство и авторитет в обществото.

      „Очаквам да има обновление, но обновлението само по себе си не решава въпросът. Трябва да има синергия. Ако целта е само да се преизбираме и възпроизвеждаме, значи скоро ще затваряме вратите“, уточни той.

      „За мен част от новото ръководство всъщност е старото, срещу чийто модел през годините сме се опитвали да се борим. Не това е важното. Това е съдбовен ден за БСП. Надявам се дори и тези хора да проявят мъдрост“, добави той.

      „Не бих дал името си до някои хора от временното ръководство. Не искам да стои там. Животът не свършва с депутатството или евродепутатството. Мисля, че през годините съм доказал, че мога да се развивам и извън партийната централа. Каузата „ляво“ за мен винаги си стои“, подчерта Витанов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ