събота, 21.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Астън Мартин представи истинския си болид за 2022 година

      Отборът на Астън Мартин стана първият екип, който представи действителния модел на болида си за сезон 2022 във Формула 1 – AMR22.

      След като в сряда Ред Бул представи новата си разцветка върху шоу колата, разработена от ФИА и представена миналото лято, от Астън Мартин не последваха техния пример. Себастиан Фетел и Ланс Строл дръпнаха покривалото на новата си кола, която на пръв поглед не изглежда много по-различно от версията на ФИА.

      По-съществената разлика идва в зоната на въздухозаборниците, които са с доста по-малки отвори, спрямо колата на ФИА. За сметка на това горната част на страниците на колата имат общо 15 прореза, които да помогнат с охлаждането.

      От гледна точка на разцветката единствената по-съществена разлика е премахването на розовото на BTW. То е заменено от по-традиционното за британската марка електриково-жълто, в което са оцветени и страничните лога на Астън Мартин.

      Сезон 2022 във Формула 1 започва на 20 март с надпреварата за Гран При на Бахрейн. Двата тридневни предсезонните теста ще се проведат между 23 и 25 февруари на „Каталуния“ край Барселона и от 10 до 12 март на „Сахир“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ