София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Да помогнем на Мери!

Мариета Бенчева е на 51 години и се бори с остра Миелоидна Левкемия
44 сЗов за помощ 600 Ивана Иванова

Казвам се Мариета Бенчева и се обръщам към Вас с огромна молба за помощ. На 51г. съм и страдам от остра Миелоидна Левкемия (Рак на кръвта). 

Диагнозата беше поставена в края на месец юли 2021г. Лечението започна в България и включваше тежка химиотерапия. След временна ремисия, за огромно съжаление злокачествените клетки (бласти) отново се върнаха и се наложи през месец февруари 2022г отново да се направи тежка химиотерапия. След нея получих усложнения с белия дроб и се наложи лечението да бъде променено. Беше невъзможно да се приложи химиотерапия при наличието на инфекция в друг орган. 

За огромно съжаление в България шансовете за успешна трансплантация към момента са минимални. Единствения път за мен, за спасение и успешна трансплантация, е в болница в Истанбул, Турция. Предложението, което имаме, е на стойност 75 000€. То е непосилно за моето семейство. 

Обръщам се към Вас с молба от цялото си сърце да ми помогнете да преборя тази коварна болест.  Сумата трябва да се събере спешно, за да може да стартира лечението. 
Помогнете ми да се радвам на живота и на внучето си, както и на всички близки, които са неотлъчно до мен. Силно вярвам в добротата Ви!

Благодаря Ви за отделеното време! Бъдете здрави и благословени!
 
Дарителска сметка
Първа Инвестиционна Банка
IBAN:BG70FINV91501317619027
Титуляр: Мариета Николаева Бенчева
Револют : 0888866755

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!