София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

Лозан Панов: Пеевски може да е бил в ДАНС, за да си вземе документ, че е бил шеф там

"Мистично се появи г-н Делян Пеевски"
2 мПравосъдие 3557 Мирослав Митков

Кандидатът за президент Лозан Панов призова хората да гледат отвъд фактите, които се виждат на пръв поглед. "Мистично се появи г-н Делян Пеевски. Знаете, той беше в ДАНС. Там имаше много журналисти. Така и не се разбра защо той е там, какви са причините. Самата институция също не даде информация, въпреки че преди това покани журналистите. Може Пеевски да е бил в ДАНС, защото преди време оглавяваше тази институция. Може да му е трябвал документ за това", каза Панов.

Той коментира и здравната ситуация у нас. "Четвъртата вълна е по-тежка дори и от първата. В България по тази тема със здравеопазването има дефицит на доверие. Защо не се ваксинират хората? Защото не е обяснено как това ще повлияе. Аз съм за по-либерални мерки. Не съм за локдаун. Хората трябва да се върнат към своята нормалност. Аз съм се ваксинирал. Направил съм го, защото четох, и науката ме убеди да го направя", добави още Панов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!