София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

СИНЪТ НА ВТОРИЯ ШОФЬОР: Тялото на баща ми е намерено в спалната кабина

Според Бесар Мемеди автобусите са били на 3 години и технически изправни
6 мОбщество 4036

Репортерите на Българската национална телевизия откриха сина на втория шофьор на автобуса, който е спял в специална кабина за шофьори в средата на автобуса по време на трагичния инцидент на АМ "Струма".

Телевизията разкрива, че вторият шофьор се казва Кадрим Мемеди, а синът му Бесар ексклузивно разказа пред БНТ, че тялото на баща му е намерено в спалната кабина. Той не е шофирал, но не е потвърдено. Синът бил в България, за да идентифицира тялото и се прибрал у дома.

Баща му е бил на 54 години, с над 20 години опит. Често пътуваше до Германия и Турция, познава маршрутите.

"Автобусът е технически изправен", каза синът му.

Кадрим се обадил на сина си от там в петък. Той не допуснал опасен багаж в автобуса – нито с пиротехника, нито с гориво.

Бесар твърди, че "Беса Транс" има сервиз и в Турция. Баща му заминал в четвъртък, а в петък вече е бил в Турция.

Автобусите бяха на 3 години и технически изправни.

От списъка на оцелелите след катастрофата, според Бесар, който не е в списъка на пътниците на "Беса Транс", има един - на име Шади Науф ал Салех.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!