София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

УБИЙСТВОТО НА ДАНКА В СЪРБИЯ: Почина един от заподозряните

Той починал в 3:10 часа, а съдебният лекар констатирал естествена смърт

1 месецКрими 11 Марияна Стойчева

Сръбската полиция съобщи днес, че един от предполагаемите съучастници на убийците на двегодишното момиченце, чието тяло все още не е намерено, е починал в ареста рано днес от естествена смърт, съобщават сръбските медии. 

Прилошало му е в ранните часове и въпреки навременната реакция на полицейските служители и лекарите, които направили опит за реанимация.

Той починал в 3:10 часа, а съдебният лекар констатирал естествена смърт, съобщи днес полицията, цитирана от Танюг.

Двегодишната Данка Илич бе обявена за издирване на 26 март, след като изчезна в Банско поле, близо до източния сръбски град Бор. Тази седмица бяха арестувани двама души по подозрение, че са убили момиченцето.

Починалият в ареста е брат на единия от заподозрените за убийството на Данка, пишат сръбските медии. Той и баща му вчера бяха задържани за 48 часа по подозрение, че са помогнали за укриването на трупа на детето, който все още се издирва.

Полицията съобщи по-рано тази седмица, че Данка е починала, след като е била ударена от автомобил, а след удара тялото е било изхвърлено на сметище от хората в колата.