събота, 28.09.24
19.8 C
София
23 C
Пловдив
23.3 C
Варна
Search Suggestions

      ПЪРВИ КОМЕНТАР: Макрон: Тази нова ера няма да бъде продължение на досегашните 5 години

      „Тази нова ера няма да бъде продължение на досегашните 5 години. Ще бъде колективно изработване на ревизиран метод, за да получим пет по-добри години от изминалите, за младежта и цялата страна.“ Това заяви президентът на Франция Еманюел Макрон, минути след победата си над Марин льо Пен.

      Еманюел Макрон е първият френски президент, който получава втори мандат от 20 години.

      „Благодаря на всички французи, които гласуваха доверието си на нашия проект за по-независима Франция и за по-силна Европа“, коментира френският президент Еманюел Макрон в реч пред свои привърженици след победата си на втория тур на президентските избори.

      „Зная, че някои гласуваха за мен не заради идеите ми, а за да спрат крайната десница. Искам да им благодаря“, каза Макрон.

      Речта на Макрон бе прекъсвана неколкократно от скандирания „Макрон президент!“. Той спря привържениците си, когато започнаха да освиркват съперничката му Марин Льо Пен.

      Макрон се обърна към гласувалите за Льо Пен и заяви, че от този момент не е кандидат на единия лагер, а е президент на всички. Той каза, че проблемите, които са накарали тези хора да гласуват за крайнодясната лидерка, трябва да намерят отговор и ще е негова отговорност да даде такъв.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ