София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Хекимян: Терзиев и Бонев на тъмно и по терлици реорганизират движението по бул. "Патриарх Евтимий"

"Няма информация към гражданите или обществено обсъждане, няма анализи и доклад"

22 дниОбщество 17 Иванина Игнатова

Терзиев и Бонев на тъмно и по терлици реорганизират движението по бул. "Патриарх Евтимий". Това написа във фейсбук столичният общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян. 

"Няма информация към гражданите или обществено обсъждане.

Няма анализи.

Няма доклад към общинските съветници

Маскираното като частично асфалтиране и запълванен на "кръпки" в част от документите се осветлява в непремахнатия текст в най-долната част на страниците.

В преките включвания на две от националните телевизии гражданите показаха ясните очертания за предстоящия ремонт, като ясно се вижда, че оранжевите линии очертават бъдещата „тайна“ велоалея

От вчера гражданите в района се опитват да спрат мнимото асфалтиране, което има за цел да изпълни стар проект на "спасителите", който преди години беше отхвърлен от обществеността.

Активните платна за колите стават само две.

Изгражда се велоалея

Премахват се места за паркиране на живеещите в квартала.

Това ще доведе до

Повече задръствания.

Повече замърсяване на въздуха.

Повече пазаритен трафик.

Заобикаляне на законите и правилата - това е "новият морал" на "спасителите" и "промяната" в София.

Групата на "ГЕРБ-СДС" в СОС ще поиска незабавно свикване на комисия по транспорт в Общината и изслувашване на ресорния зам.-кмет по темата с новобявения ремонт на "Патриарха"."