София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Христо Гаджев: Да им е честит Бойко Рашков на "Продължаваме промяната"

Гаджев допълни още, че Рашков има "способа да е сокол, когато няма парламент"

Да им е честит! В момента се забелязва, че България преминава в полупрезидентски начин на управление, както е във Франция - имаш избрано народно събрание и президент, президентът предлага на парламента правителство и той го одобрява. Имаме подобна ситуация, защото едно от основните неща, които обединяват тези 4 партии, е подкрепата им за Румен Радев. Това заяви депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев пред Би Ти Ви.

Той коментира предложението на “Продължаваме промяната” Бойко Рашков да остане министър на вътрешните работи, но в редовния кабинет.

Гаджев допълни още, че Рашков има "способа да е сокол, когато няма парламент и гълъбче, когато има парламент" и е много добър в политическата репресия, но предстои да се види дали е толкова добър и в реалната работа на МВР.

"Те ще носят отговорност за действията на министър Рашков и те трябва да отговарят на въпроса защо се възстановяват кадри от времето на Орешарски на ключови позиции в МВР", заяви депутатът от ГЕРБ.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!