София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Командироват 500 полицаи по Южното Черноморие

Възможно е и това лято да се реализират съвместни екипи с полицаи от Чехия, Полша и Румъния
11 сОбщество 140 Антоанета Начева

Около 500 полицаи от вътрешността на страната ще бъдат командировани през лятните месеци по Южното Черноморие за осигуряване безопасността на туристите. Полицейските служители ще бъдат разпределени в Несебър, Поморие, Созопол, Приморско и Царево и ще следят за пътната безопасност, престъпления от рода на джебчийски кражби, грабежи и пр. Освен това ще бъдат осигурени допълнителни велопатрули, а полицейското присъствие ще бъде засилено от този месец.

Възможно е и това лято да се реализират съвместни екипи с полицаи от Чехия, Полша и Румъния. В „Слънчев бряг“ от началото на месеца действат режимите и условията необходими за безпроблемното протичане на летния туристически сезон. Осъществява се и контролен режим на достъп във вътрешността на курорта чрез девет контролно-пропускателни пункта, както и от мобилни патрули.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!