София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Старши експерт: Областният управител на Перник ме уволни, защото съм кандидат-депутат от ГЕРБ

"Датата е 08.06.2021, но се усеща като 09.09.1944г.", заяви той
1 мПолитика 9325

"История за едно изчегъртване, за един страхлив областен управител и войната срещу политическите опоненти. (...) През годините съм заемал различни експертни длъжности, като последната ми бе старши експерт в Областна администрация-Перник. За никого не са тайна политическите ми пристрастия, никога не съм ги крил, но и никога не съм допускал те да влияят на експертната ми работа". Това обясни в социалните мрежи Александър Александров, кандидат-депутат от ГЕРБ.
 
"Служебното правителство назначи нов Областен управител на област Перник преди две седмици. За това време Д-р Симеон Василев нито веднъж не ме повика, нито веднъж не посмя да ме погледне в очите. Не го направи и днес.
 
Вчера, когато ПП ГЕРБ регистрира листата си с кандидати за народни представители в 14 МИР- Перник, областният управител е повикал служители на администрацията, за да се увери, че аз съм същото лице, което е намерило място в "армията на врага" и веднага е наредил да бъда освободен. За целта се наложи да използва служители на администрацията, макар нееднократно да съм заявявал, че ако той пожелае, ще си стиснем ръцете и ще напусна веднага, както подхожда на всеки мъж. Подписах заповедта, защото публичната длъжност за мен никога не е значела просто заплата, а винаги ме е правила щастлив. Подписах я и защото никога не съм се крил и не съм бягал от отговорност. Подписах я, защото човек следва да има принципи, които да следва.
 
В тоя ред на мисли, когато встъпи в длъжност, Д-р Симеон Василев заяви, че целта му е да организира честни избори. Явно под "честни избори" се разбира собствената му дъщеря да бъде на второ място в листата на БСП, а политическите опоненти да бъдат елиминирани по един, или друг начин. Датата е 08.06.2021, но се усеща като 09.09.1944г.", заключва Александров.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!