четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      ОМЕРЗЕН

      В Memoria de futuro Памет за бъдещето, е публикуван един разказ на Даря Асламова. Истината от първо лице, от Иван Юрчевич, балканец, нашенец, който с помощта на интернет и обществените мрежи разкъса пелената на лъжата.

      Вие разбирате ли, какво означава това?

      Хиляди неинтегрируеми орки („клети бежанци“) изнасилват, притесняват стотици (граждани на страната, която ги е приела), има стотици оплаквания в полицията. Това става на централната част на голям град, на площад, пред десетки камери и хиляди свидетели.

      И в т.н. „свободни западни преси“, в това число и в германската, и пак в това число и местната кьолнска – пълно гробно мълчание! Цели 7 дни! Господ е направил света за 6 дни, бе, хора! А тия при толкова свидетели, технологии, и велики принципи за свободата на словото мълчат цели 7 дни в центъра на ЕС!

      И същото се случва от дни, седмици и месеци, не само в Кьолн, но и в Берлин, Дюселдорф, Дортмунд, Мюнхен, Хамбург, Хановер, случва се и в Скандинавията… и всички мълчат… гробно оглушително мълчание в «свободните демократични медии» във всички доскоро образцови страни от стария ЕС.

      Разбира се, заповедта за гробното мълчание беше спазена послушно почти цяла седмица и в българоезичните, но антибългарски по същността си СМРАД-ове. Включително и от „острите часови пера“ сред журнаГлистите, тези рицари на лъжата и измамата. Наистина държа да не бъдат бъркани с малкото честни журналисти.

      И всичко това – от грантозависими и грантомотивираните лицемери, които четвърт век лъжат, каква грозна цензура било в соца, и какъв страшен грях било това? Съответно – какво велико благо била демоНОкраДцията, донесла „свободата на словото„?!
      Същата тази „свобода“, което те не просто погазват, а направо изтриват, унищожават?
      Същата тази „свобода“, конституционно закрепена чрез „правото да бъдеш информиран“?
      Пуснете си парчето „
      Омерзен„, на великата съвременна българска рок-банда Кикимора. Ей така се чувствам!

      И в крайна сметка – какво „получава“ този мъж, имал глупостта да се прави на герой от старо време? Ясно какво – направил е голямата грешка да сбърка полицаите с нормалната стара полиция, СМРАД със СМИ, и си е въобразил, че политиците са загрижени за общественото благо. Той просто не е осъзнал, че вече живее в годините на третополовите содомо-гоморианци с дизайнерски изкълчена и счупена система за добро и зло.
      Прочетете –
      написано си е в статията.

      ____ 

      P.S. (от Даря Асланова): След като публикувахме на сайта си този материал, Иван Юрчевич публикува линк към него на страница си във Фейсбук. След което страницата му беше незабавно блокирана.

      _____

      Вижте още по темата:

      _____    

      Автор: Пламен Пасков

       

       

       

       

      _____

      Още от Пламен Пасков в Евроком

       

       

       

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ