вторник, 24.09.24
11.3 C
София
10 C
Пловдив
14.9 C
Варна
Search Suggestions

      Над 93 000 лв. помощ от Министерството на културата за транс шоу в столичен гей бар (СНИМКИ)

      Над 93 хил. лв. от Национален фонд „Култура“ е получил организаторът на подкрепено от държавната институция драг куин шоу тази неделя в столично ЛГБТИ заведение. Това показа справка на „Труд“ в годишния отчет на фонда за 2022 г.

      Мероприятието е разказано по този начин:

      „В най-женския и своеволен месец е време да изпратим зимата и да се разгорещим с Kinky Dringo 18+! Традицията повелява всички палавници да се явят на най-духовитото следобедно събитие на The Steps в последната неделя на месеца.

      За да сбъднем и най-смелите ви мечти и стремежи сме поканили не две, а три Драг Кралици! Те ще ви завържат за столовете и ще въртят топките в Дринго сферата, до момента в който някой не направи линия-две или запълни цялото картонче. За най-непослушните ще има и специфични награди.

      Звездното Драг трио, което ще ни забавлява до разкъсване и ще
      Всичко за Вашата сватба
      ни изпоти от наслаждение са сексапилната дива котка Пина, горещата Малина и най-свежото и изкусително украшение Емануела! „

      Фирмата зад заведението The Steps – “ Сингъл Степ “ ЕООД, е получила от фонда предходната година общо 93 248.04 лева, от които 77 046.66 лева по програмата “ за възобновяване и развиване на частни културни организации „.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ