София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 18 °C Велико Търново 18°C - слаб дъжд Пловдив 23 °C Пловдив 23°C - слаб дъжд Варна 23 °C Варна 23°C - разкъсана облачност Бургас 21 °C Бургас 21°C - слаб дъжд

Антон Кутев: Румен Радев и Стефан Янев са генерали от НАТО, а не от пожарната

"За съжаление много българи са убедени, че са подслушвани", посочи той
2 чПолитика 2508

Президентът и премиерът са натовски генерали и е глупост да се твърди, че ще защитават руски шпиони. Това каза Антон Кутев, говорител на служебния кабинет в предаването, по БНТ.

"Това правителство и президентът, и премиерът, и военният министър - те са НАТО-овски генерали. Не са от Симеоново или от пожарната, те са НАТО-овски генерали и са доказали с цялото си поведение, че никога не са подлагали на съмнение нито евроинтеграцията на България, нито членството в НАТО. На какво основание някой ми твърди, че щели да пускат руските шпиони. Това просто е една глупост", коментира Кутев.

Според Кутев главното, което трябва да се направи е не да се отговори на въпроса кои политици са били подслушвани, а да се затворят вратичките и да е невъзможно подслушването на граждани и хора извън криминалният контингент.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!