София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Крум Зарков: Колкото съм джендър, толкова съм и на Румен Радев кандидат

Че ще има хейт и тролски конспирации не ме учудва, посочи още той

Ще се кандидатирам за председател на партията, защото мисля, че БСП може много повече. Тези избори показаха, че трябва да има промяна. Трябва да има ново лице, което нашите избиратели заслужават – не на непрекъснати скандали. Това заяви пред БТВ Крум Зарков от БСП за България.

Ще участвам в процедура по пряк избор, в друга процедура няма да участвам, категоричен е той. 

Зарков коментира, че не е вярно, че е привърженик на Истанбулската конвенция.

"Вярно е, че съм настоявал да не бъде тази тема знамето на нашата партия, защото смятам, че автентична партия като БСП има далеч по-важни теми, с които да се заемем в страна, раздирана от бедност. Вярно е, че съм настоявал да не се крием зад измислени теми, когато трябва да се борим с истинските. Джендър манията да се бориш с измислени проблеми, когато истинските са бедността и корупцията, 3 г. играеше ролята на димка".

Във връзка с твърденията, че зад кандидатурата му за председател на БСП стои президентът Румен Радев, Зарков посочи:

"Колкото съм джендър, толкова съм и на Румен Радев кандидат. Че ще има хейт и тролски конспирации не ме учудва. Това не вреди на мен, това вреди на общата обстановка, в която трябва да се проведе този нов избор. Трябва да покажем, че БСП не е само скандали между водещите лица, а е нещо много по-дълбоко и много по-полезно".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!