София 30 °C
Велико Търново 31 °C
Пловдив 33 °C
Варна 26 °C
Бургас 26 °C
Начало Новини Предавания На живо

Николай Марков за Борисов: Онова нещо е премиер на футболните клубове. На нищо друго

Коментар на експерта по национална сигурност във Фейсбук

Николай Марков за Борисов: Онова нещо е премиер на футболните клубове. На нищо друго

Коментар на експерта по национална сигурност във Фейсбук

2 дниVox Populi 444


Наско Сираков: "Борисов е най-уважавания и добре приет политик навсякъде в Европа. Той е министър-председател на всички футболни клубове."

В тези две изречения има само една истина и тя е, че онова нещо е премиер на футболните клубове. На нищо друго. Раздава акциите на отборите като тоалетна хартия при сериозни пиянски запои на този или онзи назначен за олигарх, а ако олигарха трябва да остане скрит - на този или онзи адвокат. Това е истината не само за футболен клуб "Левски", но и за всички останали ритнитопковци. Впрочем краят на футболната ера в България настъпи преди повече от две десетиления и оттогава бившите футболисти и прочее куци коне се занимават с пране на пари и разни доходоносни полудържавни бизнесчета. Престъпната дейност по изпиране на милиони евро се осъществява чрез фиктивен трансфер на футболисти и по няколко други начина. Отиграна схема. Невидима за прокуратурата и специалните служби с компетентност по темата.

Да оставим това. Наско е жива легенда. Все още. А може би е жив, защото е легенда!!! Само заради това. Епичен герой съчетаващ в себе си всичко действително и измислено на тема футбол, лов и риболов, безпаметни запои и паметни глупости в прозаичното литературно съчинение за разгулен живот в сянката на престъпна власт...

Резултатът е видим с просто око.