София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

ОБЕКТИВНО: КОВИД ПОКОЛЕНИЕТО

В битка за духа и тялото
пропускане
13 мОбщество 751

Светът се преобърна след появата от коронавирус. Ситуацията коренно се промени, а изглежда, че краят на това предизвикателство не приближава. След поколенията Y, X, Z дойде време на поколението, което ще се роди и ще израсне в новата реалност - ковид поколението. Те са принудени да живеят в тази нова реалност, да се адаптират. Някои предричат неизбежна криза заради липсата на социални контакти, изолация, дистанционно обучение. Други казват, че надеждата е в децата и те са нашето спасение. Но как да спасим собственото си спасение от невидимата заплаха, която промени познатия ни свят, в който макар и непредвидим, успявахме да изградим устойчивост и сигурност, доколкото това зависи от нас. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!