София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Кормие: Макгрегър - Силва е по-голяма битка от Джоунс - Нгану

Наскоро Силва предизвика Макгрегър в социалните мрежи и ирландецът набързо прие предизвикателството

4 годиниДруги 2 Симеон Кисьов

Даниел Кормие изгаря от любопитство да види Конър Макгрегър срещу Андерсън Силва.

Наскоро Силва предизвика Макгрегър в социалните мрежи и ирландецът набързо прие предизвикателството.

Кормие вярва, че този двубой има доста смисъл, защото в момента няма друг логичен противник за "The Notorious".

Ако няма кой друг да се бие с Макгрегър, да... бих гледал тази битка. И то с голям интерес. Щом всички други в категорията му са заети.

Работата е там, че хората винаги си измислят някакви проблеми. Например относно Конър срещу Хабиб - Конър не заслужава двубой за титлата, трябва да се бие с Джъстин Гейджи. Добре, но пък не трябва да се бие с Джъстин, защото Джъстин заслужава двубой за титлата. Така че той няма място в леката категория.

Добре, отива в полусредната, където иска двубой с Усман, но не го заслужава. Не искаме да гледаме Конър срещу Масвидал, защото Масвидал трябва да се бие с Усман.

Добре, значи и това отпада. Ами Диаз? О, не, вече не сме заинтересовани от двубой с Диаз. Нека се бие с Андерсън Силва. Какво значение има.

Всеки има проблем с всичко и така никога няма да имаме смислен двубой. Аз ще гледам 100% срещата със Силва. Ще бъде голям двубой."

И макар че спортните фенове още се колебаят как да приемат тази битка, Кормие смята, че това е едно от най-големите събития, които UFC може да направи в момента. По-голямо и от Джон Джоунс срещу Франсис Нгану.