понеделник, 30.09.24
10.8 C
София
15 C
Пловдив
12.3 C
Варна
Search Suggestions

      ИЗБОРИ 2021: До там ни докараха – да се продаваме за едно олио и шепа ориз (СНИМКИ)

      В социалните мрежи се разпространяват снимки на част от действията, които предприемат някои от партиите в предизборната кампания.

      На снимките, които са публикувани се вижда как чрез хранителни помощи се изпращат и бюлетини със задраскан номер на ГЕРБ и ДПС, както и партийни календари и материали.
       
      „Наред с купуването на гласове, корпоративен вот, манипулации в секциите, управляващата коалиция прилага и друг интересен подход за привличане на избиратели.

      Това преди всичко е адски тъжно и показва, че трябва да работим много, за да стигнем до фаза, в която тези пакети храна станат нерелевантни“, пише Ивайло Мирчев.
       
      „Някой си Сашо Савов, кандидат за депутат от ГЕРП в Хасково освен, че раздава пакети с храна на горките хора там, за да купува гласове им, си позволява и най-нагло в пакетите да поставя бюлетина със „случайно“ задраскан номерът на групировката. Ся знаем, че нито за Борисов, нито за Хунтата законите важат и са готови на всичко, за да я запазят тая пуста власт, ама все пак нали“, пише Светослав Трайков.

       
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ