София 30 °C
Велико Търново 31 °C
Пловдив 33 °C
Варна 26 °C
Бургас 26 °C
Начало Новини Предавания На живо

Политически флирт

Има ли договорка между Воля и ГЕРБ?
пропускане

Политически флирт

Има ли договорка между Воля и ГЕРБ?

1 годинаПолитика 23 Боряна Райчева


Политически флирт в кулоарите на парламента. "Единствената политическа сила, която има принципна позиция и по никакъв начин не са нито в управлението, а си защитават принципната позиция.", това заяви пред камерата на "Евроком" в коридорите на Народното събрание заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.
 
Думите му дойдоха минути, след като от "Воля" осигуриха нужния кворум, за да се проведе днешното парламентарно заседание. Решението им на мнозина се стори странно, след като вчера лидерът на партията категорично заяви, че те напускат Народното събрание, за да не бъдат част от случващото се вътре.
 
Какво наложи тази внезапна промяна? Политическа договорка с управляващите или пък внезапно преосмисляне на приоритети?  Разяснения по темата даде пред Сашо Диков  депутатът от "Воля" Пламен Христов.
Христов определи поведението на другата партия, напуснала парламента Цялото интервю на Пламен Христов и коментар по темата от водещия очаквайте тази вечер от 20:00 часа в предаването "Евродикоф" по телевизия "Евроком".