София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

От ПП „Възраждане на Отечеството“ настояват за референдум за излизане на страната ни от НАТО

"Страната ни няма бъдеще без партньорство с руския народ"
5 сПолитика 960 Мирослав Митков

България е по-силна заедно с Русия! Важно е да запазим приятелски отношения, защото страната ни няма бъдеще без партньорство с руския народ, категоричен е водачът на листата на ПП „Възраждане на Отечеството“ за Старозагорски избирателен район Атанас Панчев.

От партията настояват за превръщане на България в свободна зона на мира и за премахване на чуждестранните военни бази на българска територия. Кандидатите са категорични, че трябва да бъде проведен референдум излизане на България от НАТО.

Значима подкрепа за семейството, раждаемостта и отглеждането на деца, обвързана с образователния ценз и трудовата заетост на родителите. Безплатно образование в държавните училища и университети, предлага още ПП "Възраждане на Отечеството".

„Реформата в образователната система е задължителна. Крайно време е да се спре практиката парите да следват ученика и студента“, обясни Корнелия Владева, учител и кандидат за депутат. Формацията ще работи за увеличение на средствата, отделяни в образователната сфера на 5% от БВП на България, както и за промяна в учебните програми, тъй като в момента сред децата се насажда русофобия и антикомунизъм.

ПП „Възраждане на Отечеството“ предлага още учебните програми в отделните региони на страната да бъдат съобразени с нуждите на бизнеса, финансови стимули за университетите с постижения в отделни сфери и увеличение на средствата за наука до 1.5% от БВП на България.

В социалната област ПП „Възраждане на Отечеството“ ще се стреми към политика на стабилно нарастване на доходите на българските семейства, съществено намаляне на неравенствата  и догонване на доходите и жизнения стандарт на средноразвитите страни в Европейския съюз.

Партията си поставя за цел въвеждане на семейно подоходно облагане на физическите лица, чийто доход не може да е под 80% от жизнения минимум, както и въвеждане на отрицателен данък. Повишаване на минималната работна заплата и минималната пенсия също са сред целите на ПП „Възраждане на отечеството“.

В Стара Загора партията се бори за доверието на избирателите листа от 10 кандидати от сферата на науката, образованието, енергетиката и културата, всеки един доказан специалист в своята област.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!