София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 10 °C
Варна 10 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Звездите на България греят от екрана на ЕВРОКОМ

Най-обичаните български изпълнители в празничните програми на телевизията
52 сЕвроком 650

По традиция и този път ЕВРОКОМ създаде нови, забавни и звездни шоупрограми за Рождество Христово и Нова година.

 

  • На Бъдни вечер от 20.00 ч. стартираме с духовното издание на „ШОУТО НА МАВРИКОВ“. Силата на вярата, запазването на семейните ценности и прекрасни песни са ни подготвили трио „ЕЛЕГАНС” и гостите на предаването

  • Веднага след това от 21.00 ч. тръгва „КОЛЕДА С ВЕЧНИТЕ ПЕСНИ НА БЪЛГАРИЯ”. На гости на Владислав Славов около празничната софра с песни и хора сядат: Бинка Добрева, квартет „Славей”, Нелина, Илиян Михов-Баровеца, фамилия Бисерови, Сорина Богомилова, Антонио Симеонов, танцьорите от „АСТИ ДЕНС” и мн. други.

 

  • На 25 декември традиционно Сашо Диков е поготвил изненадващ брой на „ЕвроДикоф“, а вечерта е запазена за концерта на хор „ТУРЕЦКИ“.

 

  • На 26 декември ще запалим китарите с любовния лайф на група „Сигнал” от 22.00ч.

  • На 27-и ще имаме семейна неделя с предаването „ВЕЧНИТЕ ПЕСНИ“ с участието на Мими Иванова и Развигор Попов и концерта „НАРОДНО ВЕСЕЛИЕ с участието на Стефка Берова, Кристина Димитрова, Йорданка Варджийска, Бинка Добрева, Янка Рупкина, Христо Кидиков, Юри Крумов, Маргарита Хранова, Елвира Георгиева и мн. други.

 

  • На 31-и от 20.00 ч. започва „В новогодишната нощ с Шоуто на Мавриков”. Настроението със сигурност, ще е голямо и силно – запазената марка на Васко Мавриков и неговия екип.

 

  • От 22.00 стартира най-мащабната тричасова новогодишна програма „НАЗДРАВЕ С ВЕЧНИТЕ ПЕСНИ НА БЪЛГАРИЯ“ с водещ Владислав Славов. Повече от 100 гости: Маргарита Хранова, Сигнал, Мими Иванова и Развигор Попов, Кристина Димитрова, Дивна, Дамян Попов, Христо Кидиков, Янка Рупкина, Бинка Добрева, квартет „Славей”, Нелина, Илиян Михов–Баровеца, Дения Пенчева, Катя Близнакова, Сорина Богомилова, Антонио Симеонов, Христина Маркова, Ани Върбанова, фамилия Бисерови, „Асти денс” и мн. др. ще сътворят истински празник със своите хитове.

 

  • От 01.00 ч. ексклузивно ще видите пълната версия на МИС БЪЛГАРИЯ 2020.

 

  • Първи януари е запазен за децата. От 12.00 ч. започва „Запей в 90-те“ с вокална група „Палави ноти“. Водещ ще е Атанас Стоянов, а забавната част е поверена на актьора Здравко Здравков. Малчуганите ще ни върнат в миналото, но през погледа на новото време.

 

Изпратете 2020 и посрещнете новата 2021 година с програмата на ЕВРОКОМ!