София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Фиорентина забрави как се побеждава

Отборът от Флоренция отстъпи с 0:1 и вече не познава вкуса на победата в 13 срещи, от които е загубил осем, а пет пъти е завършил наравно

5 годиниФутбол 6 Телевизия Евроком

Отборът на Фиорентина не изживява най-добрия си момент в Серия “А”. Тимът на Винченцо Монтела допусна пета поредна загуба в гостуването си на Парма.
Отборът от Флоренция отстъпи с 0:1 и вече не познава вкуса на победата в 13 срещи, от които е загубил осем, а пет пъти е завършил наравно. Единственото попадение в срещата бе на Жерсон, който си вкара автогол.
През първото полувреме Антонино Барила влезе в наказателното поле и отправи опасен шут към вратата на Фиорентина, което Албан Лафон успя да парира. В 40-ата минута горната греда спаси "Ла Виола" след удар на Симоне Якопони.
Центриране от пряк свободен удар в 80-ата минута намери резервата Матео Скоцарела непокрит в наказателното поле. Бранителите на Фиорентина не показаха нужната концентрация и допуснаха халфът на домакините да играе с глава. Топката се отби в Жерсон и се отправи неспасяемо в обратния ъгъл на Албан Лафонт. В заключителните минути Федерико Киеза не успя да подари точката на Фиорентина, след като стреля в Луиджи Сепе от добра позиция.